AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol miktarda su görmek

Kahve falında bol miktarda su görmek

Kahve falında bol miktarda su görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol miktarda su gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında bol miktarda su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol miktarda para almak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına inanılır.

Kahve falında bol miktarda para görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında bol miktarda altın görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalettir.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek hep yerinde sayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda et görmek ekmeğinin bereketleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında belli miktarda para görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında çok miktarda buğday görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir