AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bol su görmek

Kahve falında akan bol su görmek

Kahve falında akan bol su görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında akan bol su gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Kahve falında akan bol su görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol akan su görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bol ve berrak su görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Kahve falında bol su görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Kahve falında bolca su içtiğini görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol su görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında bol bol su içmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bolca su içmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir