AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol pantolon giymek

Kahve falında bol pantolon giymek

Kahve falında bol pantolon giymek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında bol pantolon giymek gördüyseniz:

  • Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bol pantolon giymek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında pantolonun bol gelmesini görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol paça pantolon görmek kısmetinin bollaşacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol kot pantolon görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine alamet eder.

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol gelinlik giymek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir