AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol paçalı pantolon görmek

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bol paçalı pantolon gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında paçalı don görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında paçalı horoz görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek iyilik ve hayır bulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paçalı don giymek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir