AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, makam ve rütbe edineceğine, işlerin aksayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında bol gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol gelinlik giymek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bol elbise giymek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bol elbise giymek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı giymek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol etek giymek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir