AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonun bol gelmesini görmek

Kahve falında pantolonun bol gelmesini görmek

Kahve falında pantolonun bol gelmesini görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolonun bol gelmesini gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Kahve falında pantolonun bol gelmesini görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında bol kot pantolon görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol pantolon giymek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına yorulur.

Kahve falında bol paça pantolon görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bol miktarda para almak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, hem işinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol gelinlik giymek zamandan da kar edeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol kıyafet görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir