AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başarılarının azalacağına, yokluğa düşeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri zorlamanız durumunda elde edebilirsiniz.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, rahat bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bol ayakkabı giymek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol ayakkabı görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bol giysi giymek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir