AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol gelinlik giymek

Kahve falında bol gelinlik giymek

Kahve falında bol gelinlik giymek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, doktordan doktora koşturacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, itibar kaybedeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bol gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Kahve falında bol gelinlik giymek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek hasretin ve özlemin biteceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında bol gömlek giymek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir