AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol paça pantolon görmek

Kahve falında bol paça pantolon görmek

Kahve falında bol paça pantolon görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bol paça pantolon gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında bol paça pantolon görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında pantolon paça görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, eşlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet eder.

Kahve falında pantolon paçası katlamak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir