AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol kot pantolon görmek

Kahve falında bol kot pantolon görmek

Kahve falında bol kot pantolon görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulur.

Kahve falında bol kot pantolon gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında bol kot pantolon görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolon denemek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kot pantolon vermek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kot pantolon almak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar kot pantolon giymek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kot pantolon kaybetmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kot pantolon aldığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir