AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçaları çamurlu görmek

Kahve falında paçaları çamurlu görmek

Kahve falında paçaları çamurlu görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hüsrana uğrayacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında paçaları çamurlu gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında paçalı horoz görmek kendisi ile baş başa kalacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında paçalı don görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında paçalı don giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir