AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında paçalarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında paçalı horoz görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek moralinin yükseleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında paçalı don giymek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işarettir.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek rızkın ve kısmetin artacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında paçalı don görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir