AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz paçalı don görmek

Kahve falında beyaz paçalı don görmek

Kahve falında beyaz paçalı don görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz paçalı don gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında paçalı don giymek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret eder.

Kahve falında paçalı don görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında paçalı horoz görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalettir.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir