AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçalarının yandığını görmek

Kahve falında paçalarının yandığını görmek

Kahve falında paçalarının yandığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paçalarının yandığını gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında paçalı horoz görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında paçalı don giymek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paçalı don görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir