AnaSayfa / Genel / Kahve falında paçalı horoz görmek

Kahve falında paçalı horoz görmek

Kahve falında paçalı horoz görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, mal kayıpları da yaşayacağına delalettir.

Kahve falında paçalı horoz gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında paçalı horoz görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında paçalarının ıslandığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paçalarının yandığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz paçalı don görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında paçalı don görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında paçalı don giymek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işarettir.

Kahve falında paçaları çamurlu görmek engellerin aşılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir