AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol elbise giymek

Kahve falında bol elbise giymek

Kahve falında bol elbise giymek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol elbise giymek gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bol elbise giymek eline geçen paraları tutamayacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında bol elbise giymek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında bol elbise almak sağlam bir kariyer edineceğine, can bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol elbise görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bol pantolon giymek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı giymek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir