AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol etek giymek

Kahve falında bol etek giymek

Kahve falında bol etek giymek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, istemediği halde borçlanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bol etek giymek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında bol etek giymek zararın telafi edileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında bol etek görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bol ayakkabı giymek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında bol giysi giymek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sevindirici şeyler duymaya yorulur.

Kahve falında bol ceket giymek sorunlarını çözebileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gömlek giymek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek hayal kırıklığına uğratılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir