AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol ayakkabı giymek

Kahve falında bol ayakkabı giymek

Kahve falında bol ayakkabı giymek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bol ayakkabı giydiğini görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, aile saadetinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek canını ve malını garanti altına alacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol ayakkabı giymek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek haksızlık yapmayacağına, çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bol ayakkabı görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulur.

Kahve falında bol giysi giymek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Kahve falında bol elbise giymek daha iyi bir eve çıkılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir