AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında gelinliğin bol geldiğini görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek bunun şans olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek çok güzel günler geçirileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol gelinlik giydiğini görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gelinlik giymek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, afiyette olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğin kısa geldiğini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir