AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol elbise giydiğini görmek

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol elbise giymek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bol elbise görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol elbise almak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında bol pantolon giymek sırtındaki yükten kurtulacağına, gelirinin azalacağına işarettir.

Kahve falında bol ceket giymek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir