AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bol elbise giymek

Kahve falında siyah bol elbise giymek

Kahve falında siyah bol elbise giymek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, feraha ereceğine, üstünlük elde edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine inanılır.

Kahve falında siyah bol elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol elbise giymek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek küslükleri gidereceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulur.

Kahve falında güzel bir siyah elbise giymek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir