AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Kahve falında bol gelen ayakkabı gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına bol gelen yüzük görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında izne gelen asker görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden gelen birini görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir