AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek huzurlu günlerin biteceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında hacdan gelen hediye almak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında hacdan gelen birini görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir