AnaSayfa / Genel / Kahve falında izne gelen asker görmek

Kahve falında izne gelen asker görmek

Kahve falında izne gelen asker görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, hayırla yad etmeye, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında izne gelen asker gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında izne gelen asker görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerden gelen birini görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taziyeye gelenleri görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalettir.

Kahve falında gaipten gelen ses duymak maddi gücünün artacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından kan gelerek ölmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Kahve falında dağdan gelen sel görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek zaaflarına kapılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir