AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasıyla tartışmak

Kahve falında ablasıyla tartışmak

Kahve falında ablasıyla tartışmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, işlerinde aksama olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ablasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ablasıyla tartışmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş tartışmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karısıyla tartışmak bahtının açık olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak adının kirletilmeye çalışılacağına, yenileneceğine ve can bulacağına işarettir.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında otobüste tartışmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir