AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birisiyle tartışmak

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, üzüntülerinin biteceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında garsonla tartışmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, eşi tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında akrabayla tartışmak geçimin daha kolay hale geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında çingeneyle tartışmak büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle tartışmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölen insanla tartışmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, hasretin ve özlemin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir