AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısıyla tartışmak

Kahve falında karısıyla tartışmak

Kahve falında karısıyla tartışmak başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında karısıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında karısıyla tartışmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında doktorla tartışmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tartışmak beklenen mirasın alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla tartışmak kazalara ve belalara yakın duracağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tartışmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla tartışmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına yorulur.

Kahve falında camide tartışmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir