AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadınla tartışmak

Kahve falında hamile kadınla tartışmak

Kahve falında hamile kadınla tartışmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak hayatının güzelleşeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi kadınla tartışmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kadınla tartışmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla tartışmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek kısmetinin bollaşacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir