AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle telefonda tartışmak

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, asla yüksünmeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Kahve falında telefonda tartışmak makam edineceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında telefonla tartışmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak güzel bir hayat süreceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda biriyle tartışmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle telefonda tartışmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanla tartışmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir