AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste tartışmak

Kahve falında otobüste tartışmak

Kahve falında otobüste tartışmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, adının ülke dışında yayılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste tartışmak gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Kahve falında otobüste tartışmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle tartışmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında bi kadınla tartışmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bi yakınıyla tartışmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında hanımıyla tartışmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, canını sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanla tartışmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında birileriyle tartışmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamla tartışmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir