AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileklik takmak

Kahve falında altın bileklik takmak

Kahve falında altın bileklik takmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, güzel işlere imza atacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik takmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında altın bileklik takmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hayatın düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet eder.

Kahve falında elmas bileklik takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında inci bileklik takmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine tabir olunur.

Kahve falında boncuk bileklik takmak hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bileklik takmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir