AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci bileklik takmak

Kahve falında inci bileklik takmak

Kahve falında inci bileklik takmak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında inci bileklik takmak gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında inci bileklik takmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci bileklik görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında birine bileklik takmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı bileklik takmak yapacağı planların altüst olacağına, sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileklik takmak moralinin bozulacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bileklik takmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bileklik takmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileklik takmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir