AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bileklik takmak

Kahve falında yeşil bileklik takmak

Kahve falında yeşil bileklik takmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, her zaman haklının yanında olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, ilerleyemeyeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bileklik takmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yeşil bileklik takmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bileklik takmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak günü birlik kazanç elde edeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak kişisel kavgaların son bulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak kazancının artacağına,, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, layık olduklarına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında altın bileklik takmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir