AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bileklik takmak

Kahve falında beyaz bileklik takmak

Kahve falında beyaz bileklik takmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bileklik takmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında beyaz bileklik takmak şansının ve bahtının açık olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına delalettir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik takmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında birine bileklik takmak hayatının yolunda gideceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında inci bileklik takmak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk bileklik takmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi bileklik takmak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir