AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmas bileklik takmak

Kahve falında elmas bileklik takmak

Kahve falında elmas bileklik takmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Kahve falında elmas bileklik takmak gördüyseniz:

  • Olayların istendiği gibi ilerleyebilmesi için başkalarının işleriyle veya talepleriyle ilgilenmeyi bırakıp kendinize odaklanmalısınız.

Kahve falında elmas bileklik takmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında elmas taç takmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, farklı şeyler deneyeceğine delalettir.

Kahve falında elmas yüzük takmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine bileklik takmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk bileklik takmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bileklik takmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bileklik takmak moralinin her zaman yerinde olacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir