AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokun üstüne oturmak

Kahve falında bokun üstüne oturmak

Kahve falında bokun üstüne oturmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, işlerinin de rast gideceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalettir.

Kahve falında bokun üstüne oturmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Kahve falında bokun üstüne oturmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bokun üstüne basmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş üstüne oturmak mutluluktan havalara uçulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanın üstüne oturmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, birçok işin birlikte yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir