AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, arzuların yerine geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında bokun üstüne bulaştığını görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında üstüne kan bulaştığını görmek rahatsızlıkların son bulacağına, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herkesin önünde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bokun bulaştığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Kahve falında bokun üstüne basmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bokun üstüne oturmak güzel günler yaşayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yasini bulamamak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir