AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokun üstüne basmak

Kahve falında bokun üstüne basmak

Kahve falında bokun üstüne basmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Kahve falında bokun üstüne basmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civcivin üstüne basmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne basmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak sağlık sorunlarının son bulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir