AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstüne oturmak

Kahve falında arabanın üstüne oturmak

Kahve falında arabanın üstüne oturmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, başarılarının tadına varacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstüne binmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ele geçen kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak yol kat edeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın ön koltuğuna oturmak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir