AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üstüne oturmak

Kahve falında taş üstüne oturmak

Kahve falında taş üstüne oturmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, geçiminin kolaylaşacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Sorun çıkartan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında taşın üstüne oturmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstüne oturmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak diplomalarının artacağına, malının artacağına işarettir.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü üstüne oturmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne oturmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobanın üstüne oturmak fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir