AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka basmak

Kahve falında boka basmak

Kahve falında boka basmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında boka basmak gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Kahve falında ayağını boka basmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında insan bokuna basmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi bokuna basmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan bokuna basmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek bokuna basmak dualarının karşılığını alacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında boka basmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalettir.

Kahve falında köpek bokuna basmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında at bokuna basmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir