AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek bokuna basmak

Kahve falında inek bokuna basmak

Kahve falında inek bokuna basmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hem çok mutlu olacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek bokuna basmak gördüyseniz:

  • Yeni yetenekler edinmeniz veya verdiğiniz hizmetleri geliştirmeniz durumunda hayatınızı kazanma biçiminizde olumlu değişiklikler olabilir.

Kahve falında inek bokuna basmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek pisliğine basmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında inek gübresine basmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısına basmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boka basmak uzun süre işsizlik çekeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında at bokuna basmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan bokuna basmak işlerinin sarpa saracağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir