AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan bokuna basmak

Kahve falında insan bokuna basmak

Kahve falında insan bokuna basmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kötülüklerden uzak olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan bokuna basmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında insan bokuna basmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında boka basmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet eder.

Kahve falında at bokuna basmak kazancının katbekat artacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında inek bokuna basmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını boka basmak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında köpek bokuna basmak yeterli kimse haline geleceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette boka basmak servet sahibi olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir