AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan bokuna basmak

Kahve falında hayvan bokuna basmak

Kahve falında hayvan bokuna basmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, boş yere korku duyulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan bokuna basmak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Kahve falında hayvan bokuna basmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan bokuna basmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boka basmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını boka basmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine inanılır.

Kahve falında bokun üstüne basmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında at bokuna basmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında inek bokuna basmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında köpek bokuna basmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir