AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek bokuna basmak

Kahve falında köpek bokuna basmak

Kahve falında köpek bokuna basmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, halsizleşeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek bokuna basmak gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Kahve falında köpek bokuna basmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek bokuna basmak başarıya giden yollarının açılacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boka basmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kazancının helal para olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan bokuna basmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedi bokuna basmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at bokuna basmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan bokuna basmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında bokun üstüne basmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir