AnaSayfa / Genel / Kahve falında at bokuna basmak

Kahve falında at bokuna basmak

Kahve falında at bokuna basmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at bokuna basmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında at bokuna basmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette boka basmak hak yolunu bulacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Kahve falında ayağını boka basmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boka basmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan bokuna basmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında insan bokuna basmak rahat rahat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi bokuna basmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında inek bokuna basmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir