AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını boka basmak

Kahve falında ayağını boka basmak

Kahve falında ayağını boka basmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını boka basmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağını boka basmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek bokuna basmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan bokuna basmak yeniden bir araya geleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet eder.

Kahve falında tuvalette boka basmak elini haramdan uzak tutacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında boka basmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında bokun üstüne basmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Kahve falında at bokuna basmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan bokuna basmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir