AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi bokuna basmak

Kahve falında kedi bokuna basmak

Kahve falında kedi bokuna basmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında kedi bokuna basmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Kahve falında kedi bokuna basmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak işlerin canlanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan bokuna basmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Kahve falında insan bokuna basmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yaşama isteğinin artacağına delalettir.

Kahve falında ayağını boka basmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında at bokuna basmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette boka basmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında boka basmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir