AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek gelmek istediği noktalara geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında deprem olması ama hissetmemek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşmak istemek ama konuşamamak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet eder.

Kahve falında vurulup ama ölmemek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek huzurunun yerine geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan düşmek ama ölmemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir