AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, karın artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla vurulmak ama ölmemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında sırtından vurulmak ama ölmemek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulur.

Kahve falında bıçaklanmak ama ölmemek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir